WEDSTRIJDBLADEN

Wedstrijdbladen:

De afgevaardigde is ook verantwoordelijk voor het invullen van het scheidsrechterblad op de website http://www.wedstrijdbladen.be

Dit kan in samenspraak met de jeugdtrainer, ook door deze laatste voorbereid worden.

Alle hulp vind je via deze link: help.wedstrijdbladen.be

De afgevaardigde begeleid de scheidsrechter op zijn wens naar de PC die beschikbaar is in de vergaderzaal.

Na de wedstrijd begeeft de afgevaardigde zich samen met de scheidsrechter naar de PC voor het finaliseren en nakijken van het wedstrijdblad.

Na de wedstrijd moet de afgevaardigde een kopie uitprinten van zijn digitaal wedstrijdblad.

BELANGRIJK!

Voor het verzenden van het wedstrijdblad de kleedkamer van de bezoekers controleren op eventuele schade. Indien er schade er is, deze melden aan de scheidsrechter en vragen om de schade vast te stellen – ook eventuele andere opmerkingen (b.v. verkeerde vermelding van de uitslag – verkeerde speler vermeld bij waarschuwing of uitsluiting…) melden aan de scheidsrechter voor het doorsturen van het wedstrijdblad.

Wijzigingen aan de kalender: Elke week ‘sportleven’ bekijken op internet om na te gaan of er geen wijzingen zijn aan de kalender van Uw ploeg (wijziging aanvangsuur bij wedstrijden op verplaatsing – forfait’s e.d.)

U gaat naar de website van KBVB : – dan klikt U op ‘Nederlands’.  In het menu klikt U op ‘sportleven’:Dan kiest U ‘voetbal’, en dan de uitgave van sportleven welke Uw wenst te bekijken (vanaf dinsdagavond is de nieuwe uitgave van sportleven te bekijken); dan klikt U bovenaan op ‘Antwerpen’ en dan op ‘provinciaal comité’ , of ‘wijzigingen kalender’ of ‘kalender’.